TERMENI SI CONDITII

  1. Informații despre site

Website-ul www.alexgritts.com este deținut de SC FENIX FIT SRL, având următoarele date de identificare:

Sediu social: Str Rahova 30C, Dragasani, Valcea

Cod Unic Înregistrare: RO 37446844;

Registrul Comerțului: J38/874/2019 

SC FENIX FIT SRL este denumită în continuare FENIX FIT SRL.

Prezentul site: www.alexgritts.com este operat în conformitate cu prevederile acestor Termeni și Condiții, la care se adaugă prevederile legale aplicabile, precum și prevederile Contractului de Membru.

Prin accesarea și utilizarea acestui website, se consideră că ați citit, ați luat la cunoștință și acceptat Termenii și Condițiile. În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, vă solicităm să nu utilizați site-ul.

www.alexgritts.com își rezervă dreptul de a revizui/actualiza periodic prevederile cuprinse în Termeni și Condiții fără o notificare în prealabil, în orice moment.

2. Drepturile de Autor

Informațile publicate pe www.alexgritts.com aparțin site-ului, deținut de FENIX FIT SRL

Prin urmare, FENIX FIT SRL este singura companie ce exercită drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului website-ului precum și a logo-ului, imaginilor folosite, denumirilor de servicii, campaniilor desfășurate, bazei de date, textelor utilizate, software.

Fără aprobarea explicită și scrisă a FENIX FIT SRL, utilizatorii sau terții nu pot copia, reproduce total sau parțial, adapta sau publica nicio informație ce se regăsește pe website-ul www.alexgritts.com.

3. Clauza de Confidențialitate

Începând cu data de 25 mai 2018, a intrat în vigoare și se aplică direct în toate statele membre ale Uniunii Europene Regulamentul (UE) nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, cunoscut și ca GDPR (General Data Protection Regulation).

În calitate de Operator de date cu caracter personal, FENIX FIT SRL își asumă angajamentul de a respecta datele dumneavoastră cu caracter personal conform legilor în vigoare.

Pentru informații suplimentare, recomandăm consultarea termenilor din Politici de Confidențialitate.

4. Limitarea răspunderii

În conținutul website-ului www.alexgritts.com, pot exista link-uri ce nu aparțin FENIX FIT SRL

Prin urmare, FENIX FIT SRL nu răspunde de conținutul link-urilor ce aparțin terților și eventualelor pierderi ce pot surveni în urma consultării acestora.

Totodată, FENIX FIT SRL nu garantează funcționalitatea continuă sau fără defecțiuni tehnice a site-ului. Orice incident de natură tehnică, dar nelimitându-se doar la acestea, nu intră sub responsabilitatea FENIX FIT SRL, fiind incluse absența totală a virușilor, pierderi de date sau alte erori ce pot cauza daune în urma utilizării website-ului www.alexgritts.com.

FENIX FIT SRL nu va fi făcut răspunzător pentru conținutul site-urilor terților, precum nici pentru păstrarea datelor personale conform legilor în vigoare în urma consultării acestora.

Toate site-urile ce aparțin terților conțin informații adiționale, însă orice defecțiune, eroare sau încălcare a legilor, vor absolvi FENIX FIT SRL în mod obligatoriu de orice răspundere legală sau morală.

 5. Metode de Plată

  • Plata se va realiza utilizând cardul bancar, prin intermediul site-ului. Plata se va face prin intermediul provider-ului Netopia Payments.

 6. Încălcarea Termenilor și Condițiilor

Prin utilizarea website-ului www.alexgritts.com, toți utilizatorii au citit, luat la cunoștință și acceptat prevederile descrise în Termeni și Condiții.

Orice încălcare parțială sau totală a prevederilor cuprinse în Termeni și Condiții, va constitui sancționarea conform legilor în vigoare, având calitatea de contract la distanță încheiat între utilizator și FENIX FIT SRL, companie deținătoare a website-ului www.alexgritts.com

7. Litigii

Orice litigiu care poate apărea în legătură cu prezentul website www.alexgritts.com  va fi rezolvat de Părţi pe cale amiabilă.

În cazul în care un litigiu nu poate fi rezolvat pe cale amiabilă, Părţile se pot adresa instanţelor de judecată române competente din Mun. Bucureşti, conform legii.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About