NUTRITIE

COACHING PRIVAT PENTRU UN STIL DE VIATA SANATOS SI PERFECT
TE AJUT SA STRALUCESTI DIN INTERIOR LA EXTERIOR

In activitatea noastra zilnica intampinam foarte multe aspecte negative si anume stres ridicat, lipsa odihnesi, alimentatie dezechilibrata si multe altele.

Cu ce iti vin in ajutor este consultatie pe partea de health, unde ajutam corpul prin alimentatie echilibrata sa isi indeplineasca functiile necesare. Un plan alimentar echilibrat nu inseamna dieta restrictiva, iar acesta trebuie corelat cu stilul tau de viata si modul in care metabolismul tau raspunde la stimul.

Scopul acestui plan este de a te echilibra din punct de vedere hormonal in primul rand, pentru ca da, schimbarea la exterior vine din interior.

Majoritatea apeleaza la infometare, mananca mult prea putini nutrienti de calitate, de aici pleaca si dereglarile metabolice care in final dupa la dereglari hormonale.

Somnul este afectat, fara odihna nu te refaci, fara suficienti aminoacizi in alimentatie, vitamine si minerale din fructe si legume, metabolismul se incetineste.

Totodata o buna hidratare duce la o mai buna functionare a organismului, iar apa ajuta la procesul de absorbtie al nutrientilor, eliminare toxine, ceea ce duce la eliminarea celulitei.

Daca ai nevoie de indrumari in stilul tau de viata si cauti sa imbunatatesti felul in care tu te simti, contacteaza-ma prin formularul de contact sau achizitioneaza planul de health improvement.

category

date

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About