Iti pui intrebarea cum sa reusesti sa ai un abdomen perfect…

Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu in trecut inainte sa culeg informatiile pe care le detin in prezent si am apelat la tot felul de decizii extreme.

Ti-am explicat in multe articole ca secretul este in alimentatie si nimic altceva, bineinteles ai nevoie si de antrenament.

Antrenamentul este cel mai simplu aspect pe care trebuie sa il respecti iar eu in prezent am o rutina foarte simpla, o gasesti mai jos:

Pe langa antrenamentul de abdomen mai adaug si 20 minute cardio, alergare usoara, mers inclinat, eliptica. Prefer sa fac antrenamentul pentru abdomen si cardio dimineata si celalalte grupe sa le antrenez dupa amiaza cand am deja 2-3 mese consumate.

Incearca sa corelezi antrenament de abdomen cu 2-3 sedinte de cardio, intervale, timp de 20-30 minute."NUTRITION IS THE KEY FOR EVERYTHING"

Fac sport de la varsta de 6 ani si cu greu am inteles ca alimentatia este tot ce conteaza si ca indiferent de activitatiile tale, sportive sau generale, functionabilitatea organismului tau este datorata alimentatiei tale zilnice.

Recent m-a rugat o prietena sa ii creez cel mai simplu plan alimentar cu alimentele pe care ea le doreste, am rugat-o sa le scrie pe o foaie si a iesit asta:

1.

Breakfast

1 ou fiert

1 cutie cottage cheese 2%

1/2 ardei rosu

2 wasa crakers

Gustare

1 mar / 2 kiwi / 1 banana / 1/2 greph

Pranz

200g peste 

100g mix legume

Gustare

1 cutie Cottage Cheese 2.2%

Cina

Mix salata: verde, de varza, ardei rosu, ceapa etc.

1/2 avocado

100g pui / fructe de mare 

2.

Breakfast

1 iaurt grecesc

1 kiwi

30g ovaz

Gustare

1 banana

Pranz

150g vita / pui / cotlet

50g orez / 100g mamaliga / 100g cartofi

salata verde / varza

Gustare

1 mar / 150g ananas / 1 portocala sau 1 chefir

Cina

200g fructe de mare / peste

salata amestec / mix legume 

1/2 avocado

Totul este simplu si nimic greu de preparat. Iti recomand sa alternezi cele doua planuri si anume, mananci 2 zile varianta – 1 si 1 zi varianta – 2.

Daca ai intrebari nu ezita sa ma contactezi aici.

Cu drag,

Alex